Het WIJ team organiseert Week van het geld start 11 maart tot en met 15 maart

Van 11 tot en met 15 maart 2024 is het de Week van het geld. Tijdens deze week is er in Nederland extra aandacht voor geld en eventuele problemen waar je mee te maken kunt krijgen. Het thema van dit jaar is “Hoe ben jij GELD de BAAS?”. Daarbij wordt dit jaar aandacht besteed aan WhatsApp fraude, phishing en Geldezels. Alle drie hebben ze te maken met internetcriminaliteit. Criminelen proberen namelijk inzicht in je gegevens te krijgen en je daarmee op te lichten. Pas dus goed op dat jou dit niet overkomt! Ben jij de criminelen de Baas, dus ook Baas over je eigen geld.

 

Ook dit jaar zullen we aan de week van het Geld in het buurtcentrum aandacht besteden. Gedurende deze week zal er een thematafel staan. Hierop kunt u als wijkbewoner de informatie vinden over de geld en over de andere financiële onderwerpen.

Daarnaast kunt u op gedurende de week van het geld op diverse dagen, diverse tijden en plekken in de stad een gratis voorzieningen check laten doen. Ook in het buurtcentrum kunt u een voorzieningencheck laten uitvoeren.

Maandag 11 maart van 10.00 tot 12.00 en Vrijdag 15 maart van 10.00 tot 12.00 uur zitten de medewerkers van WIJ Groningen voor u klaar voor een voorzieningencheck.

Heeft u financiële vragen blijf hier zeker niet mee rondlopen. Vanuit WIJ Groningen denken we graag met u mee welke vervolgstappen u kunt zetten. Kom gerust bij ons langs.