De Huiskamer

Een huiskamer voor De Oranje- en Noorderplantsoen buurtgenoten. Een plek om te willen zijn, kom – kijk – zie en maak een leuk plan om samen te doen. Of loop gewoon binnen voor een kopje koffie/thee en een praatje.

Samen met buurtgenoten zijn we bezig om deze mooie huiskamer in gebruik te nemen. U bent van harte welkom in het buurtcentrum van maandag tot en met donderdag tot 15.30 uur of op afspraak. Een afspraak kunt u telefonisch maken (telefoonnummr 050 – 312 77 38) of via de mail (buurtcentrumoranjewijk@outlook.com).

We hebben een aantal huisgewoonten geschreven, deze zijn te vinden in het logboek en in onze huiskamer. Ook zijn we bezig met een Huiskamerkrant, de krant zal op de website worden geplaatst.

Inmiddels  hebben we ook onze volgende exposant Okke Oosterhuis uitgenodigd. Zijn  kunst wordt geexposeerd van 18 maart (10.30-11-30 uur Opening)  tot  25 mei 2022  in de huiskamer van het  buurtcentrum. Op 27 mei  Mirjam Saaltink hem opvolgen. De opening zal zijn 27 mei om 10..30 uur. Welkom