Nieuw in Buurtcentrum Oranjewijk het Wederprojekt van Suzanne Hofsteenge

HET NIEUWE WEDERPROJECT BUURTCENTRUM ORANJEWIJK VAN SUZANNE HOFSTEENGE

Vind je het leuk om kleding te ontwerpen en te (ver)maken? Of heb je veel kleding die kapot is of niet meer helemaal je smaak, maar weet je zelf niet wat je er mee kan? Kortom: heb je iets te bieden of te maken, kom dan vrijblijvend een keertje kijken bij het Weder project!

Hier komen we, vanaf 11 oktober, eens per week op de dinsdagochtend van 9 tot 11 uur samen in het buurtcentrum van de Oranjewijk. Iedereen is heel erg welkom.

Als wijkbewoner heb ik dit project namelijk juist opgezet, omdat het zo mooi is dat iedereen iets voor een ander kan betekenen, misschien kan je buurvrouw jouw fantastische vintage parel wel passend maken, of zie je hoe de man op de hoek van de straat van een oud tafelkleed de mooiste Halloween outfit of galajurk kan maken!

Naast ontzettend duurzaam, is het nieuw leven geven aan textiel ook stukken goedkoper, juist fijn in deze tijd. Nieuwsgierig of al helemaal overtuigd? Kom dan eens langs! Je hoeft je niet aan te melden, kom gewoon eens binnen stappen als je zin hebt!

Meer informatie nodig bel dan 050-3127738 of mail naar buurtcentrumoranjewijk@outlook.com