Frisse Start Buurtcentrum Oranjewijk

Dag allemaal,

De voorjaarsvakantie is alweer voorbij en eindelijk kunnen we de bezoekers en deelnemers ontvangen zonder masker. Er schijnt weer wat meer licht aan de horizon. Neemt niet weg dat we goed op elkaar moeten blijven letten, niet fit blijf thuis, te druk in het Buurtcentrum dan toch nog even een mondkapje op. Uiteindelijk is het virus nog steeds niet weg, maar blijven we het samen in de gaten houden.

Het wordt weer tijd voor meer leuke dingen, op te zetten en te plannen. Wat hebben wij op de planning staan voor de komende periode?

Wel!!! De volgende activiteiten:

  1. Het koffie uurtje op de vrijdag wordt weer opgestart op vrijdag 12 maart 2022.
  2. Op woensdag 16 maart is het weer de dag van de Gemeenteraad verkiezing, dan kunt u weer stemmen in ons Buurtcentrum Oranjewijk. Deze start om 06.30 in het Buurtcentrum Oranjewijk en eindigt om 00.00.
  3. Op vrijdag 18 maart 2022 om 10.30 onder het genot van een kopje koffie, start een nieuwe huiskamer expositie van Okke Oosterhuis als opvolger van Mirjam Saaltink.
  4. Op zaterdag 19 maart 2022 om 13.00 opent Iris Bosma haar foto expositie in de grote zaal van het Buurtcentrum. Met een hapje en een drankje willen wij u van harte welkom heten om samen de opening van deze expositie bij te wonen.
  5. Oplooppodium op de zondag start weer, houdt hiervoor de agenda in de gaten!
  6. De vaste groepen/ activiteiten zijn weer gestart.

Dit is een kort overzicht van de komende tijd. Houdt ook de agenda van onze website in de gaten.

 

Dan wens ik alle bezoekers en deelnemers een mooiere tijd tegemoet in ons Buurtcentrum, en wens ik dat het een mooie lente zal worden.

 

 

De nieuwe vorm van Post en hierbij alvast het prachtige logo van deze.

Namens Beheer, Bestuur en vrijwilligers Buurtcentrum Oranjewijk.