Allerlei activiteiten 2023

Na de hernieuwde start van de maandelijkse bingo zijn er nog een paar nieuwe activiteiten die gestart zijn. We zijn op de maandagmiddag begonnen met collage maken, dit is een goed lopende, leuke activiteit waar u zich nog steeds voor aanmelden kan.

Op de woensdagmiddag hebben wij de training Rots & Water die gegeven wordt door de Marabou kinderyoga docente Marjolein. Ook hier zijn nog enkele plaatsen vrij en kunt u uw kind nog steeds hiervoor opgeven. Dit kan op 050-3127738 of buurtcentrumoranjewijk@outlook.com of u wandelt op de woensdagmiddag om een uur of 14.00 naar binnen en kunt u met de docente zelf overleggen en informatie vragen over de training enz.

In het najaar starten wij met koken voor en door de buurt, Dit is een maaltijd bereiden voor mensen uit de buurt tegen een laagdrempelig bedrag. Houdt onze website in de gaten voor meer informatie de komende tijd.

Ook de maandelijkse bingo gaan wij weer opstarten m.i.v. 28 april aanstaande.

In het najaar zullen wij ook weer een open dag organiseren, hierover meer informatie t.z.t. op de website.

Dan zijn wij nog steeds op zoek naar iemand die kleine klusjes en onderhoud voor ons wil doen. Heeft u een paar uurtjes per week vrij en wilt u zich nuttig maken, dan willen wij graag een beroep op u doen.

Verder zoek ik nog iemand die onze beheerder wil ondersteunen een paar uurtjes per week met alle voorkomende werkzaamheden maar wel….die u leuk vindt en kunt doen! Bv. koffie schenken voor groepjes en bezoekers, helpen lunch bereiden in de keuken, toezicht houden in de avonduren of eens in het weekend, lampjes vervangen of onkruid wieden. Op alle gebied zijn altijd wel extra handen te gebruiken en u zult goed ontvangen worden als vrijwilliger in het Buurtcentrum.

Ook als u zelf een idee voor een activiteit heeft, kunt u informeren bij Helena Hoving voor de mogelijkheden hierin.

Voor spaanse les zijn wij begonnen met groep 2. Dit wordt nu elke week gegeven/ gedaan op de woensdagmiddag in de huiskamer van het Buurtcentrum. Voor meer informatie kunt u bellen of mailen dit kan op 050-3127738 of buurtcentrumoranjewijk@outlook.com.

 

 

Tot zover namens Beheer en Bestuur Buurtcentrum Oranjewijk