Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

IMG_20221117_102529_741

Nieuw!!! Rumbalessen in Buurtcentrum Oranjewijk

HET BUURTCENTRUM ORANJEWIJK GAAT SAMEN MET MAKIJO KIBAS BESI BIJ VELEN BEKEND VAN DE MUZIEKBAND AMBIANCE RUMBA LESSEN AANBIEDEN. WE WILLEN STARTEN MET EEN GRATIS PROEFLES OP DONDERDAG 24 NOVEMBER OM 13.30 UUR IN DE GROTE ZAAL VAN HET BUURTCENTRUM. DE LES DUURT EEN UUR EN IS VOOR ALLE BEWONERS VAN DE ORANJEWIJK. BIJ MINIMALE OPGAVE VAN 8-10 PERSONEN KUNNEN WE GAAN STARTEN. BIJ 20 AANMELDINGEN IS HET MAXIMALE AANTAL DEELNEMERS BEREIKT EN GAAN WE VANAF DAN MET EEN WACHTLIJST WERKEN. OOK WERKEN WIJ SAMEN MET DE STADJERSPAS. INDIEN U DE PROEFLES WILT VOLGEN OP DONDERDAG 24 NOVEMBER OM 13.30 UUR OF MEER INFORMATIE WILT OMTRENT DEZE ACTIVITEIT, DAN KUNT U MAILEN MET buurtcentrumoranjewijk@outlook.com  OF BELLEN OP ONS NUMMER 050-3127738 HELENA HOVING BEDRIJFSLEIDER BUURTCENTRUM ORANJEWIJK

Activiteiten in de buurt

Buurtcentrum Oranjewijk biedt al jaren diverse activiteiten aan voor de bewoners in de wijk en daarbuiten. Van dans tot zang en van koken tot sport.

Als u vrije tijd over heeft en iets leuks wilt gaan doen, hoeft u daar niet ver voor te reizen of te zoeken. Buurtcentrum Oranjewijk biedt namelijk veel leuke activiteiten om aan deel te nemen en voor ieder wat wils.

De een vindt lichaamsbeweging belangrijk terwijl de ander graag een meer artistieke kant op wil. Ook podiumbeesten zijn bij ons van harte welkom, waarbij zang en dans centraal staat.

Buurtcentrum Oranjewijk beschikt tevens over een prachtige horecakeuken, eveneens af te huren voor gebruik.

Mist u een activiteit of heeft u een goed idee?

Buurtcentrum Oranjewijk biedt vele activiteiten aan, vrijwel allemaal georganiseerd door bezoekers.

Mist u een activiteit of heeft u zelf een leuk idee om als activiteit aan te bieden en zelf te organiseren?

Laat het ons gerust weten!