Up-date Corona perikelen

Aan alle bezoekers en deelnemers van Buurtcentrum Oranjewijk,

Na de persconferentie van vanavond dinsdag 23 maart 2021 zijn dit de belangrijkste punten:

1.De coronamaatregelen blijven voorlopig de komende drie weken gelden tot 20 april.
2.Voor de avondklok wordt een uitzondering gemaakt en gaat vanaf volgende week woensdag 31 maart een uur later in, om 22.00 uur.
3.Het is minder goed nieuws vandaag. Twee weken geleden werd gehoopt op een paar kleine versoepelingen, zoals het openstellen van terrassen, meer winkels open en een openstelling voor het hoger onderwijs.
4.Derde en laatste punt, opnieuw een enorme domper instellingen, hoger onderwijs, horeca en detailhandel en instellingen die nog maar 1 ding willen weer open gaan. En ja dan is de zomer heel ver weg.

Wij kunnen ons Buurtcentrum nog niet open stellen zoals al wel een beetje werd verwacht door de stijgende cijfers en de oplopende ziekenhuis opnames, maar…. de vaccinaties gaan ook door en de lente komt eraan!!!! Zolang het nodig is blijven wij ons houden aan de regels van het R.I.V.M maar kijken wij met zijn allen ook zeker uit naar een zonniger vooruitzicht en betere tijden!

Ik houd u op de hoogte van alle ontwikkelingen en dat we u gauw weer kunnen en mogen ontvangen op ons prachtig Buurtcentrum!

Namens Bestuur en Beheer Helena Hoving