Up-date Corona maatregelen!!!

AAN ALLE BEZOEKERS EN DEELNEMERS ALS OOK PARTICIPANTEN VAN BUURTCENTRUM ORANJEWIJK,

SINDS VORIGE WEEK HEBBEN WIJ VOOR IEDEREEN DIE ONS BUURTCENTRUM BEZOEKT, DE BASIS MAATREGELEN OMTRENT CORONA AANGEPAST EN UITGEBREID MET HET DRINGENDE VERZOEK EEN MONDKAPJE OP TE DOEN ALS U DOOR DE GANGEN LOOPT VAN HET BUURTCENTRUM. ALS U IN DE RUIMTE VAN UW ACTIVITEIT BENT OF ZIT IN DE TUINKAMER MAG HET MONDKAPJE AF.

HOUD U ALLEREERST A.U.B. UW GEZONDHEID IN ACHT, VOELT U ZICH NIET LEKKER, HEEFT U EEN VERKOUDHEID OF KOORTS DAN MAG U NIET!!!! NAAR BINNEN. IN HET GEVAL U DIT WEL DOET WORDT U DRINGEND VERZOCHT ONS BUURTCENTRUM WEER TE VERLATEN, NEEM DIT ZEER SERIEUS IEDEREEN DAAR DE CIJFERS WEER FLINK AAN HET STIJGEN ZIJN.

EN NATUURLIJK HANDEN ONTSMETTEN MET DE DAARVOOR BESTEMDE HANDGEL OP DE TAFEL BIJ BINNENKOMST. MELDT U A.U.B. BIJ HET BEHEER ALS HET GEL OP IS ZODAT ER NIEUWE NEERGEZET KAN WORDEN.

NATUURLIJK HOUDEN WIJ DE CORONAMAATREGELEN IN DE GATEN EN ZODRA ER WEER EEN MAATREGEL BIJKOMT HOUDT U DAN DE WEBSITE OOK IN DE GATEN.

IK HOOP VOOR IEDEREEN GOEDE GEZONDHEID EN HOUD ELKAAR IN DE GATEN V.W.B. DE MAATREGELEN EN SPREEK ELKAAR EROP AAN!!! ALLEEN ZO KUNNEN WE OPEN BLIJVEN OM U TE LATEN GENIETEN VAN UW ACTIVITEIT.

ALVAST BEDANKT!!!

NAMENS BEHEER EN VRIJWILLIGERS ALS OOK HET BESTUUR VAN BUURTCENTRUM ORANJEWIJK!!!