UP-DATE CORONA MAATREGELEN R.I.V.M.

Dag allen,

De persconferentie is weer geweest vanavond en mogen de extra maatregelen die er 2 weken geleden bijgekomen waren, er weer af!
Dit betekend dat de activiteiten en verhuur weer doorgang kunnen hebben zoals aangepast begin oktober. Om ze nog even te noemen:

1. Voor het binnengaan van het Buurtcentrum bent of voelt u zich niet fit? dan mag u niet naar binnen en blijft u thuis. Heeft u koorts of verkoudheid verschijnselen mag u niet naar binnen en blijft u thuis!
2. Gaat u naar binnen volg dan de corona huisregels die gelden in ons Buurtcentrum. Presentielijst tekenen, handen desinfecteren en in de wandelgang doet u een mondkapje op, bent u in de ruimte waar uw activiteit plaatsvind, dan mag uw kapje af.
3. In de grote zaal maximaal 30 personen met de mogelijkheid om de 1,5 meter afstand te kunnen houden. Uw docent of docente heeft al voorbereidingen getroffen zoals het splitsen van de groep.
4. Koffie en thee mogen weer geschonken worden maar alleen als: 1 persoon/ docente de koffie voor de deelnemers uit de automaat haalt. 1 persoon van die activiteit mag achter de bar. De keuken en bar blijven dicht tot nader order. Men mag wel zelf een flesje water meenemen naar een activiteit.
5. Spreek elkaar erop aan als de regels niet nageleefd worden alleen zo kunnen we open blijven voor jullie allen!!!

Dan hier nog de link naar het R.I.V.M. met alle besproken maatregelen zoals die nu gelden.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nieuws/2020/11/17/gedeeltelijke-lockdown-gaat-verder

Voor zangkoren geef ik de volgende links zodat jullie zelf de informatie kunnen inzien of koren weer mogen of niet.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/zingen-toneelspelen-dansen-muziek-maken-en-acteren/zingen-en-zangkoren

Amateurkoren mogen nog niet samen zingen

We gaan er weer voor!!!
Tot gauw allen!!!

Bestuur, beheer en vrijwilligers