Up-date allerlei

Dag allen,

Hierbij even een up-date over van alles en nog wat:

De cup-cake actie is voorbij en het geld wat opgehaald is, wordt binnenkort op afspraak overhandigt aan de coördinator van de St. Oekrainers.

Verder hebben wij voor onze dagbesteding Stizz 2 kweektafels aangeschaft i.s.m. de dagbesteding zodat de deelnemers van de dagbesteding kruiden en dergelijke kunnen gaan kweken en deze kunnen weer in de keuken gebruikt worden of verkocht worden aan derden. De opbrengst hiervan zal dan ten goede komen aan materiaal voor hun creatieve opdrachten.

Ook zijn zij begonnen met het maken van hun huiseigen SJAMMIE- Jam en ook deze zal voor de verkoop aangeboden worden aan bezoekers van het Buurtcentrum.  Evenals de kruiden wordt ook hier de opbrengst voor hun eigen doeleinden gebruikt.

Dan gaan wij op vakantie en wel m.i.v. maandag 25 juli t/m zondag 21 augustus daarna ontvangen wij u graag weer op ons Buurtcentrum.

Ook dit jaar houden wij in september weer een open dag, voor meer informatie houdt de agenda in de gaten!

Dan nog een mededeling met ingang van maandag 1 juli 2022 komt de grote zaal weer vrij voor verhuur op de maandag/ dinsdag ochtend en donderdagmiddag. De huidige inburgeringscursus verhuist naar een groter pand voor meerdere groepen. Dus als u lesgeeft in beweging of een creatieve dan wel educatieve cursus geeft en u zoekt nog een ruimte op één van deze dagen dan kunt u bij mij informeren naar de mogelijkheden/ kosten en voorwaarden enz.

Afgelopen vrijdag is er weer een nieuwe tentoonstelling van schilderkunst/kunst opgehangen in onze huiskamer van het Buurtcentrum, van Mirjam Saaltink. Deze kunt u elke dag tijdens de open uren komen bekijken!

 

 

Dan rest mij nog te zeggen dat wij allen blij zijn dat alle activiteiten weer een beetje op gang komen en wij blij zijn een ieder weer in goede gezondheid te kunnen ontmoeten.

Een hele mooie en creatieve tijd gewenst namens Bestuur/ beheer en vrijwilligers.