Nieuw Seizoen Buurtcentrum Oranjewijk

Hallo allemaal!!

Na een lange lock-down periode en veel onzekerheid over het wel en wee van het Buurtcentrum Oranjewijk en hun deelnemers en bezoekers, kunnen we met een gerust gevoel onder goede voorwaarden, u mededelen dat wij weer begonnen zijn met activiteiten.

Onder aangepaste huisregels en opgestelde protocollen volgens de maatregelen van het R.I.V.M. zijn we weer gestart. Vol goede moed en positief, dat we een ieder weer terug kunnen verwelkomen. Sommige groepen zijn nu gesplitst om veilig hun activiteit uit te kunnen voeren. En dat werkt prima! Alle groepen weten nu waar zij zich aan horen te houden, om er zo ook gezamenlijk voor te zorgen dat we open kunnen blijven. Er is vanuit de Oranje huiskamer (naast de Jumbo) een groepje mensen gestart met spaanse les. Zij hebben het gebruik van de Foyer aangeboden gekregen om zo van ruimte verzekerd te zijn om hun lessen te kunnen blijven volgen.

Nog meer positief nieuws? Het nieuwe programma boekje is verspreid en door de meeste bewoners van de Oranjewijk en omstreken, goed ontvangen. Op het Buurtcentrum hebben wij nog voldoende boekjes liggen voor mensen die er één extra willen of die geen boekje ontvangen hebben. Het ziet er weer mooi uit en komen er ook alweer nieuwe aanmeldingen binnen.

Wat ook nieuw is? het Bestuur is uitgebreid met een nieuwe penningmeester en is en een nieuwe secretaris geworden. Allebeide welkom! en succes gewenst in het Bestuur!

De herfst komt eraan en heeft de dagbesteding onze bloembakken voorzien van een warme vrolijke tint en zijn er nieuwe planten in gepoot. Hiermee is ons terras weer opgefleurd herfst klaar.Bij deze wil ik dan ook de dagbesteding hartelijk bedanken voor hun inzet en krijgen zij door ons Bestuur een filmmiddag aangeboden.

Naast het herfst vrolijk maken van het terras, wordt er ook gewerkt aan nieuwe sfeerverlichting voor de ingang naar het Buurtcentrum en n het grasveldje met de bankjes als ook voor het terras. Dan zullen er nieuwe naamborden komen met ons nieuwe logo,zodat bezoekers onze Buurtcentrum zeker zullen vinden.

In het Buurtcentrum zelf is alles corona-proof gemaakt en wordt de huidige ventilatie geïnventariseerd. U wordt omtrent alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden.

Dan heb ik nog een oproep!!!

Wij zijn op zoek naar een klusjesman die tijd over heeft en voor ons zowel binnen als buiten klein onderhoud wil doen. Uiteraard tegen een daarvoor aangeboden vergoeding. (hierover kunt u informeren bij de beheerder Helena Hoving)

En………jawel het zij in aangepaste vorm maar 12 december 2020 van 13.30 uur tot 16.30 houden wij weer een kerstmarktje. Alle deelnemers en bezoekers verzoeken wij zich aan te melden telefonisch of via ons e-mailadres buurtcentrumoranjewijk@outlook.com met hoeveel u wilt komen en voor deelnemers wat u wilt aanbieden. Entree voor bezoekers is gratis en deelnemers kunnen informatie opvragen bij de aanmelding.

Een heel verhaal maar zeker wel positief, in de komende weken zal ik u op de hoogte houden van alle lopende ontwikkelingen.

Een fijn nieuw seizoen gewenst en graag tot gauw op het Buurtcentrum!