Kunstig Nieuwtje!!!

Beste buurters, bijna buurters en belangstellenden, 

Van zaterdag 24 april t/m dinsdag 27 april is de ‘Kunsthoproute’ geopend op de Prinsesseweg in de Oranjebuurt. De kunsthoproute is een raamexpositie van schilderijen, beelden, installaties en digitale kunst In de etalages van diverse winkels en bedrijven aan de Prinsesseweg.

Dit is een klein voorproefje van de grotere expositie die wij in het najaar in het Buurtcentrum organiseren. Als je graag mee wilt doen, dan zien we je graag in het najaar.

De eerste wandeling kan gemaakt worden vanaf zaterdag 24 april om 14.00; startpunt buurthuis Oranjewijk. De route kan op ieder moment tussen 24 april en 28 april gelopen worden. De route kan gedownload worden op www.oplooppodium.nl Op zaterdag 24 april zijn een aantal kunstenaars aanwezig bij de start van de eerste wandeling voor uitleg van hun werk. De afsluiting krijgt een koninklijk tintje op dinsdag 27 april om 17.00 met een oranjebitter en een hapje op het plein voor het buurthuis Oranjewijk (mits droog).

 

De volgende kunstenaars doen mee: 

ByJustine; tekeningen

Walburgis Meijers; schetsen en fotografie

Klaske ten Hoor; weefkunst

Marja Venhuizen; Tiffany glas

Mirjam Saaltink; schilderijen

Kaya Wolff; digitale kunst Cora Santini; beelden

Cora Samethini

Clary Bezemer; zijdekunst

Wil Mazeland; schilderijen

Maaike Jansma: schilderijen

Aletta van den Berg; blikjes van hoop en troost

Tiny Buurke; miniatuur tekeningen

 

Op koningsdag zal ook wethouder Carine Bloemhof de kunsthoproute wandelen en daarbij formeel de Oranje Huiskamer sluiten en het kunstwerk De Vlinder ByJustine (eigendom van de buurt), verhuizen naar het buurtcentrum Oranjewijk.

Wees welkom en hoort zegt het voort.  www.oplooppodium.nl  oplooppodium@gmail.com

Het team: Clary Bezemer, Anneke Helder en Joke Menssink Dit project is een idee van het Oplooppodium Café in samenwerking met het Buurthuis Oranjewijk en de Oranje Huiskamer