x

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Week van de lieve briefjes

15 januari - 23 januari

Wij folderVan zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 januari 2022 is het weer de Week van de Lieve briefjes!

Een initiatief om mensen met elkaar te verbinden: een lief briefje schrijven voor iemand. Voor de lieve buurvrouw, voor een goede vriend, of voor een onbekende. Gewoon, zomaar! Hoe leuk zou jij het vinden om een lief briefje van iemand te ontvangen?
Je kan kaartjes bestellen via het formulier op de bestelpagina. De kaartjes zijn gratis, we versturen ze voor de verzendkosten graag naar je toe! Of kijk bij de afhaalpunten waar ze in jouw buurt op te halen zijn!

 

Volg alle acties op de nieuwspagina

Er zijn zoveel mensen en organisaties die leuke initiatieven doen en acties ondernemen met de kaartjes! Wij proberen ze te verzamelen en met jullie te delen op deze website (kijk in het menu bij Nieuws) en via onze Facebookpagina. Heb jij ook een actie die je met anderen wil delen? Hou ons op de hoogte en mail je actie met foto’s naar info@weekvandelievebriefjes.nl.

De Lieve Briefjes van 2022

De Week van de Lieve Briefjes is een initiatief van Buitengewoonzijn.NU, een training waar een veelheid aan maatschappelijke projecten voortkomen.
De kaartjes van 2022 werden gemaakt door Hedy Vermeer, Mendel Bouman en Myrthe de Ruijter. Meer weten over deze illustratoren? Lees hier verder: https://weekvandelievebriefjes.nl/illustratoren-2022/folder

Gegevens

Begin:
15 januari
Einde:
23 januari
Evenement Categorie:

Locatie

Buurtcentrum

Organisator

joke menssink
Bekijk de site van Organisator