Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Yoga

Contactpersoon Tineke Buursema t: 050 – 312 77 38 e: info@yogalifestylecenter.nl

Dag(en) & tijd(en)

di en dond: 09:30 – 11:00 1e groep / 11:00 – 12:15 2e groep grote zaal  deelnamekosten € volgt binnenkort

Cursus Pilates

Onder begeleiding van een docent/docente leert u in een ontspannen sfeer Pilates. Het was een groot succes in 2021 en we willen hiermee doorgaan in 2022 Er is veel animo en er zijn veel  deelnemers en we hebben nog corona belemmeringen, in overleg met de docent/docente kunnen wij hier een startdatum aan vastpinnen. wilt u informatie en weten of er plaats is?  Dan kunt u dat  via e-mail: buurtcentrumoranjewijk@outlook.com of bellen: 050-3127738.  De dag dat wij het willen aanbieden is: Dinsdag  Tijd: 17.15-18.15 uur in de grote zaal van Buurtcentrum Oranjewijk Kosten: € volgt binnenkort voor 10 keer Wij werken samen met de stadjerspas Graag opgave voor 1 september zodat we de docent/docente op tijd kunnen inplannen als ook deze activiteit.

Activiteiten in de buurt

Buurtcentrum Oranjewijk biedt al jaren diverse activiteiten aan voor de bewoners in de wijk en daarbuiten. Van dans tot zang en van koken tot sport.

Als u vrije tijd over heeft en iets leuks wilt gaan doen, hoeft u daar niet ver voor te reizen of te zoeken. Buurtcentrum Oranjewijk biedt namelijk veel leuke activiteiten om aan deel te nemen en voor ieder wat wils.

De een vindt lichaamsbeweging belangrijk terwijl de ander graag een meer artistieke kant op wil. Ook podiumbeesten zijn bij ons van harte welkom, waarbij zang en dans centraal staat.

Buurtcentrum Oranjewijk beschikt tevens over een prachtige horecakeuken, eveneens af te huren voor gebruik.

Mist u een activiteit of heeft u een goed idee?

Buurtcentrum Oranjewijk biedt vele activiteiten aan, vrijwel allemaal georganiseerd door bezoekers.

Mist u een activiteit of heeft u zelf een leuk idee om als activiteit aan te bieden en zelf te organiseren?

Laat het ons gerust weten!