Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

marabou yoga

Marabou Yoga voor kinderen

Docent Marjolein Hensens

Het doel van kinderyoga is om kinderen, tieners en ouders/verzorgers

te leren om in verbinding te staan met je lichaam & geest.

Spelenderwijs wordt er yoga beoefend aan de hand van thema’s

en/of door boeken/ verhalen.

 

Ouder-kindyoga za 09:30-10:15 Een heerlijk een-op-een moment samen met je peuter/ kleuter. Als ouder/ verzorger deel je samen met je kind de yogamat. Deze les duurt 45 minuten.

 

Kinderyoga za 10:45-11:40 Kinderen zijn van nature puur en onbevangen. De kinderen leren niet alleen hoe je kunt samenwerken, maar leren ook hoe je om kunt gaan met emoties / gevoelens en hoe je bij jezelf kunt blijven. De lessen zijn nuchter en speels van aard. De les duurt 55 minuten.

 

(pre)Tieneryoga za 12:00-12:55 "Piekeren is de verkeerde kant op schommelen” Piekeren is menselijk, meestal heb je er als tiener ook wel eens last van. Je leert stoere en stevige houdingen die je lichaam niet alleen lenig, maar ook krachtig maken. Deze les duur 55 minuten.

Activiteiten in de buurt

Buurtcentrum Oranjewijk biedt al jaren diverse activiteiten aan voor de bewoners in de wijk en daarbuiten. Van dans tot zang en van koken tot sport.

Als u vrije tijd over heeft en iets leuks wilt gaan doen, hoeft u daar niet ver voor te reizen of te zoeken. Buurtcentrum Oranjewijk biedt namelijk veel leuke activiteiten om aan deel te nemen en voor ieder wat wils.

De een vindt lichaamsbeweging belangrijk terwijl de ander graag een meer artistieke kant op wil. Ook podiumbeesten zijn bij ons van harte welkom, waarbij zang en dans centraal staat.

Buurtcentrum Oranjewijk beschikt tevens over een prachtige horecakeuken, eveneens af te huren voor gebruik.

Mist u een activiteit of heeft u een goed idee?

Buurtcentrum Oranjewijk biedt vele activiteiten aan, vrijwel allemaal georganiseerd door bezoekers.

Mist u een activiteit of heeft u zelf een leuk idee om als activiteit aan te bieden en zelf te organiseren?

Laat het ons gerust weten!