Dag allemaal,

 

Hierbij een impressie van onze dames de cup-cake bakkers voor Oekraïne. Wat hebben zij een werk verzet, en na 4 weken bakken en verkopen is de opbrengst bekend.

Er is totaal verkocht voor een bedrag van: € 255.00,- mede dankzij de ondersteuning en levering van gratis bakkersdozen van Bakker Jullens en de Jumbo aan de Wilhelminakade te Groningen, en het harde werk van onze dames zal dit overhandigt worden aan de Stichting Oekraíners die elke zaterdag bij ons in het gebouw een ruimte huren. Het leek ons voor de Stichting Oekraïners mooier om het geld persoonlijk in ontvangst te kunnen nemen, zodat zij er direct gebruik van kunnen maken voor de inkoop van de benodigde middelen.

Op dit moment is de zaterdag ook drukker dan normaal daar er zoveel nieuwe aanmeldingen bij hun binnenkomen van vluchtelingen waaronder veel kinderen ook.

Vanuit het Buurtcentrum Oranjewijk vullen wij dit bedrag aan met een maand huur zodat ook wij een gebaar kunnen maken voor de benarde, angstige situatie waarin zij verkeren op dit moment en waarbij alle hulp in welke vorm dan ook welkom is.

Bedankt voor alle medewerking aan deze actie voor Oekraïne. Op naar de volgende!

 

BEDANKT TOPPERS COBA EN FRANCISKA!!!!